Krisz Kalandjai

Krisz Kalandjai – Ingyenes játék letöltése

Elkészült a Krisz Kalandjai Béta verzió! Ez már nem demó, ez a kész játék. A jövőben várhatóak hozzá még mellékküldetések, illetve saját rajzok. De maga a játék, a történet készen van és végigjátszható. Tudnivalók lejjebb.


Tudnivalók: a Krisz Kalandjai egy RPG Maker 2000 nevű program keretein belül készült. A játék futtatásához szükséges feltelepíteni az RMK2000 programot, illetve a hozzá tartozó RTP csomagot. Win7 és az fölötti Windows-okhoz érdemes letölteni a Betűtípus csomagot, aminek a tartalmát a Windows/Fonts mappába kell bemásolni.

Krisz Kalandjai BetaV5. 1-es verzió (2021.03. 25)letöltése: KLIKK
Winrar (kitömörítő program) letöltése: KLIKK
RPG Maker+RTP letöltése: KLIKK
Betűtípus letöltése: KLIKK

Bemutató: A játékban Kriszt kell irányítanod akinek az a dolga, hogy elvégezze a hétköznapi teendőit családja és a ház körül, de közben fontos küldetésen van Gaia (a Föld szelleme) parancsára. Segítője Maribell a tündér, továbbá két családtagja és egy herceg is. Kalandjai során bejárja a Földet, megismer más népeket, kultúrákat és közben elhárítja a Földet fenyegető veszélyt. A történetet részben a valóság, részben a fantázia ihlette. De a játékban ez a két dolog teljesen összefolyik. A Krisz Kalandjai a 90-es évek beli, konzolos szerepjátékok stílusában működik.

%d bloggers like this: